Gast-reacties

 

 

01/09/2009

 

 

 

Home / terug

   Gast-reacties

Van: fleurel Cijfer: 9 Geplaatst op: 31/08/2009 - 22:24
Geweldige plek; zouden er meer van moeten zijn. Over de dijk kun je zwemmen. Wandelen of fietsen naar Stavoren en Hindelopen (5 of 9 km). Stroom, water op camperplek en gratis. Lozen bij de camping ook gratis. Douchen 50 cent. Onze kids :-P kunnen hier ook nog eens geweldig vissen!

 


Van: Herman Foeken Cijfer: 8 Geplaatst op: 02/08/2009 - 22:29
Mooie ruime rustige plaatsen aan het water. De electrische aansluitingen zijn gerealiseerd evenals de watervoorziening. Grijs water en chem. toilet dient men op de camping te lozen. De prijs is € 10 inclusief elektra en water.

 


Van: Heine Dolstra Cijfer: 8 Geplaatst op: 14/07/2009 - 12:15
We hebben onze eerste camperovernachting op deze camperplaats doorgebracht en het zag er keurig uit. Fantastische plek aan het IJsselmeer. Rustig en het dorpje Molkwerum is echt een aanrader om te bezoeken. De camping is ook keurig en de beheerders zijn erg vriendelijke mensen.

 


Van: Jan de Vries Cijfer: 9 Geplaatst op: 09/05/2009 - 00:21
De camperplaats is in april 2009 geopend. Er liggen 18 plaatsen waar een camper kan staan. Een geweldige plek, heel dicht bij het IJsselmeer. Melden bij de eigenaar/beheerder van Camping It Seleantsje. Dit zijn heel vriendelijke mensen. Je kunt voor de overnachtingsprijs gebuik maken van de wc's en douches van de camping. Ook is daar een mogelijkheid om water in te nemen en het chemisch toilet te lozen. Je bent welkom in de kantine van de camping. Op de camperplaats waren ten tijde van ons verblijf nog geen elektriciteitsaansluitingen van 10 Ampere en verlichting, maar die komen binnen afzienbare tijd. Een geweldige plek met hele plezierige beheerders en rust die je nergens anders kunt evenaren. 
klik hier

 

 

 klik op onderstaande link, hier treft u uitgebreide informatie over het splinternieuwe café / restaurant. Hier is ook de receptie, de plek waar u zich kunt aanmelden, en alle informatie kunt vinden om uw verblijf in Friesland tot een succes te maken!

Link: Receptie, café / restaurant PIACCO

 

 

    Home / terug

 

 

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 02/17/10