Fietsen in zuid-west Friesland

 

 

  Home / terug

Knooppunt 97 ter hoogte van Camping-seleantsje

Fietsroutenetwerk:

Speciaal voor de recreatieve fietser biedt Fryslân een uniek fietsroutenetwerk aan. Door fietsknooppunten met elkaar te verbinden door een zeer heldere bewegwijzering ontstaan prachtige fietsroutes. Wat de opzet van het routenetwerk zo bijzonder maakt, is dat u, de recreatieve fietser, gemakkelijk zelf een route kunt uitstippelen. Geheel naar eigen wens. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop! Kennis van de wegen en de paden is dankzij de uitgekiende bewegwijzering niet nodig. De routeborden doen het werk.

U kunt in twee richtingen fietsen, van knooppunt naar knooppunt en via genummerde borden. Onderweg vindt u informatiepanelen met het totale fietsroutenetwerk, de toeristische attracties restaurants en overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

De routes zijn uitstekend geschikt voor een middag, een dag of zelfs enkele dagen fietsplezier. De routes voeren u over rustige fietsvriendelijke weggetjes, vlak en goed onderhouden. U ondervindt geen zware beklimmingen en er zijn volop gelegenheden om wat te drinken of lekker uit te rusten. De vele culturele en historische bezienswaardigheden zijn allen per fiets uitstekend bereikbaar.

Kortom, Fryslân op de fiets is nog meer genieten dankzij het unieke netwerk van fietsroutes. De routekaarten zijn te verkrijgen bij de receptie en bij de VVV’s in het betreffende gebied.

Ook kunt u nu uw fietsroute digitaal plannen. De Digitale Fietsrouteplanner maakt gebruik van het unieke fietsroute knooppuntennetwerk Fryslân.

Voor meer informatie kijk op: www.sudwestfryslan.nl   en   www.routebureaufriesland.net
 

Op de camping zijn echte Friese fietsen te huur voor E 7,50 per dag.

U zult zien dat u met behulp van ons   Fietsroutenetwerk, Zuidwest Friesland het beste zult leren kennen want zoals u weet: 'met de fiets mis je niets'. Heerlijk fietsen met behulp van het gemakkelijke Fietsroutenetwerk Zuidwest Friesland. Het grote Genieten. Genieten van de natuur, van de weilanden, het Friese Merengebied en de prachtige bosrijke heuvelomgeving van Gaasterland. 

Home / terug

 

     

 

 

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 19 januari 2010